Vyas Residence

The residence was designed keeping in mind the needs of the family of four. It is quite a cozy and relaxed space to live in without compromising the inner connectivity and outer receptivity. The large windows in every room provide ample light making the space bright and airy. Subtle linear accents add motion and variation to the steady and muted design without being too over-powering. The living area and kitchen have lots of white and beige with just enough brown to make the space look open and comfortable at the same time. While the bedrooms have lots of wood to give a feeling of warmth. The minimal style furniture adds to the simplistic nature of the design. Adding a few creative elements, like a plain wall adorned with colorful paintings or an intricate mirror on an accent wall lend an interesting touch to the overall space.